Toekomstbestendig bouwen

Slim en duurzaam bouwen

We zijn ervaren in het ontwerpen van energiezuinige woningen. We hanteren het bouwkundige ontwerp, maar ook de installatietechniek, als uitgangspunt voor het plan. We kijken dus in een vroeg stadium naar energiezuinige oplossingen. Zo ontstaat een gebouw dat toekomstproof is en dus toekomstwaarde heeft.
Daarbij is het onze insteek dat een duurzame en energiezuinige woning niet duurder hoeft te zijn dan een traditionele woning. Om dit te realiseren, kijken we verder dan de traditionele bouwtechnieken. We maken gebruik van nieuwe ontwikkelingen die zich hebben bewezen en bouwen in eigen beheer. Het ‘slim-bouwen’ principe dat we hanteren, kan zorgen voor lagere bouwkosten en een hogere kwaliteit. Ook maken we gebruik van een warmtebeeldcamera. Zo maken we bijvoorbeeld isolatielekken zichtbaar en kunnen we gericht naar oplossingen zoeken.

Advies over jouw situatie?

We gaan graag met je in gesprek om je te adviseren over toekomstbestendig bouwen. Indien gewenst kunnen we referentie projecten bezoeken, zodat je het resultaat echt kan zien maar ook vragen kan stellen aan de bewoners. Momenteel zijn er ook veel subsidiemogelijkheden! Neem contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Neem contact op

Afspraken zijn ook buiten kantoortijden mogelijk.
Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Mail ons

van Empel Bouwadvies
bezoekadres: Koperslager 1
5521 DE Eersel
KVK 56700903

info@vanempelbouwadvies.nl
0497-842351
06-51731853 (Tom van Empel)

1

KOPERSLAGER 1, EERSEL