Onze werkwijze

Vrijblijvend kennismaken

Je hebt plannen om te (ver)bouwen. Wellicht hebben je al ideeën, maar kom je niet verder? Of kom je niet helemaal uit de bouwvoorschriften? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren wij naar alle vragen en wensen. Vaak kunnen we tijdens dit gesprek de eerste adviezen al geven. Ook kunnen we je inzicht geven in de bouwmogelijkheden aan de hand van schetsen of referentiebeelden.

Heldere offerte

Op basis van het eerste gesprek maken we vervolgens een duidelijke en gespecificeerde offerte. Zo weet je waar je aan toe bent.

Tekening

Na toekenning van de opdracht bespreken we binnen enkele weken de eerste tekeningen. Deze tekeningen worden daarna, indien nodig, bijgesteld en technische uitgewerkt. De constructies worden berekend en het plan wordt getoetst aan het bouwbesluit. We werken met een resultaatverplichting voor welstand of vergunning. Dit betekent dat je zeker bent van het resultaat. We werken dus net zo lang aan een ontwerp tot dit is goedgekeurd.

Bouwbegeleiding

Als alles is goedgekeurd, dan kan de bouw opstarten. Om te garanderen dat de bouw volgens ontwerp wordt uitgevoerd, kun je gebruik maken van onze bouwbegeleiding. Gedurende het hele bouwproces kijken we kritisch met je mee. Om te beginnen bekijken we de offertes, kloppen deze wel? En met wie kan je het beste zaken doen? Tijdens de uitvoering komen we controleren of bouw volgens ontwerp verloopt. Ook beoordelen we of het meer- en minderwerk volgens redelijke tarieven wordt uitgevoerd en onderhandelen we als dat nodig is. Tenslotte zijn we aanwezig bij de oplevering waarbij we alles zeer kritisch beoordelen. Tijdens de gehele periode begeleiden wij jullie, dit is een investering die zichzelf veelal terugverdient.

Neem contact op

Afspraken zijn ook buiten kantoortijden mogelijk.
Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Mail ons

van Empel Bouwadvies
bezoekadres: Koperslager 1
5521 DE Eersel
KVK 56700903

info@vanempelbouwadvies.nl
0497-842351
06-51731853 (Tom van Empel)

1

KOPERSLAGER 1, EERSEL